keskiviikko 29. elokuuta 2012

Pari pikkuista juttua

Syksy arkineen yllätti jälleen. Kesälomalla ehtii unohtaa, kuinka viiden henkilön aikataulujen yhteensovittaminen onkaan haastava tehtävä, ja kuinka se viekään aika ja energiaa.

Pari pikkuista tilausjuttua olen saanut tehtyä.

Pieni riipus, edellisen postauksen morsiamelle. Tilanteisiin, kun hääkaulakoru on liian juhlava, niin tämän kelpaa laittaa korvisten kaveriksi. Ideana, että riipuksen voi ottaa pois ketjusta ja tarvittaessa ketjua voi käyttää toisen riipuksen kanssa.

Isosiskon Thaimaasta ostama koru, josta en huomannut ottaa ennen-kuvaa, uudelleen tuunattuna. Koru oli alunperin yksirivinen, jossa oli pelkästään "norsunluuhelmiä" peräkkäin. Kaksirivinen toiveena, ja jotain tummaa sekaan. Tein lopulta kaksi erillistä rannekorua, joita voi pitää yksin tai yhdessä. Toisessa on pienempi jousilukko ja toisessa salpalukko, niin nekään ei häiritse liikaa. Kiviksi valitsin brasilian kivittyneitä puuakaatteja.

13.Ko Samui

Ja vielä yksi kuva, kun keittiön uusi ruokapöytä saapui viimeinkin.


Olohuoneentuunausprojekti on edennyt vähän. Ruokailuryhmän tuolit saivat uudet huput, inspiraatiota pöydän hiomiseen ja maalaamiseen vielä odotellaan.

perjantai 10. elokuuta 2012

Hääeleganssia

Sain yhdeltä kesän ihanista morsiamista luvan julkaista kuvan tekemistäni koruista juhlapäivän ihanassa tunnelmassa.

Minä sinua rakastan 


Onnea vielä hääparille.

Samaan yhteyteen pari kuvaa, kun kerrankin tuli kuvattua koruja omassa käytössä ja päällä oli muutakin kuin farkut.




 Rannekoruna tämä korvakorut olivat jotkut vanhat, mutta ikisuosikkini. Hiuksista kiitos kuuluu venäläiselle kampaajalle, joka tulkkaavan henkilön välityksellä loihti oikeen mieluisen kampauksen. Kuvassa kävellään hotellilta Tallinnan vanhan kaupungin läpi hääpaikalle menevälle bussikuljetukselle. Voin kertoa, että ihan vasta en ole saanut näin paljon katseita.



torstai 2. elokuuta 2012

Samaisen vapaan korvispäivän satoa

Köynnös-korvakoruja on kyselty, joten tein parit sellaiset.


16. Köynnös (kirkas)

15. Köynnös (patinoitu)

Tällaisia kivoja kuutionappikorviksia on vilahdellut blogeissa, minäkin halusin omani. Ei ollut mun laji ollenkaan, sillä kuutioksi viilaaminen oli jotain todella raivostuttavaa hommaa.

14. Kuutiot
Ja kuten huomaa, niin toisessa meni hermo. Olkoon sitten rouheat!

Koruilussa seuraa pikkuinen tauko, sillä pidennetty viikonloppu menee ihanan ystävän häissä Virossa.